Besök sagornas magi i Astrid Lindgrens Värld

Upplev de äventyr och fantasifulla platser som Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Mio min Mio har gett liv till. Ta med familjen till Vimmerbys mest magiska plats, där sagorna blir verklighet. att uppleva Astrid Lindgrens värld är att stiga in i en helt annan dimension, där gränserna mellan saga och verklighet suddas ut. Här kan barn och vuxna tillsammans möta hjältarna från de berättelser som format många svenska barndomar. Känn ruset när ni klättrar upp i Pippis kära Villa Villekulla eller skratta åt Emils hyss i Katthult. Varje vrå av denna förtrollade park bjuder på en unik chans att träffa figurerna som Astrid Lindgren skapade med sådan värme och fantasi.

För de äventyrslystna väntar undangömda hörn och aktiviteter som inspirerar till lek. Ta en tur på den spännande Raben Rutschkana eller utforska den snirkliga stigen genom Ronja Rövardotters Mattisborg. Det blir lärorikt och underhållande med pedagogiska inslag som gör dagsutflykten både minnesvärd och givande.

Varje steg man tar här väcker känslor och minnen; det är platsen där generationer knyts samman genom tidlösa klassiker. Fördjupa dig i den svenska litteraturens skattkammare och gör en dagstur till denna enastående destination – en upplevelse som garanterat lämnar spår i hjärtat.

Planera ditt besök i Astrid Lindgrens värld

Att planera är nyckeln för en fulländad utflykt till denna park. När ni beger er till Astrid Lindgrens värld, tänk på att parken erbjuder mer än bara teateruppträdanden och karaktärsmöten. Här finns också mysiga picknickområden där hela familjen kan njuta av en medhavd lunch i grönskan. Och glöm inte att besöka souvenirbutiken – en skattkista fylld med minnen som barnen kan skattgömma hemma.

I Astrid Lindgrens värld väcks boksidorna till liv på ett sätt som berör besökare i alla åldrar. Låt sagorna inspirera och fylla era hjärtan med glädje, skratt och en nyfikenhet som bara berättelsernas magi kan väcka. Sätt av en dag – eller varför inte två – och ta del av den underbara atmosfären som hyllar en av Sveriges mest älskade författare. Här knyts nya minnen samman med gamla, och varje skratt och varje lek för dig djupare in i Astrid Lindgrens förtrollade värld.