Banderoller från Banderollbutiken som är värd sitt pris

När du letar efter banderoller som är av hög kvalitet och levereras snabbt ska du vända dig till Banderollbutiken. Deras banderoller är prisvärda och de har valt att satsa på hög kvalitet till ett bra pris istället för det som är billigast. Priserna för banderoller från Banderollbutiken mäts per kvadratmeter, vilket ger dig mest banderoll för pengarna.

Efter beställningstillfället levereras vanligtvis deras banderoller inom 8 dagar men om det finns behov av att få en banderoll snabbare än så erbjuder Banderollbutiken även expressleverans när du kontaktar dem via mail eller telefon. De försöker alltid ta fram den bästa lösningen för dig som kund och du kan även beställa hem kostnadsfria prover om du är intresserad av deras material, nedan följer en snabb guide på material innan du beställer dina banderoller.

Olika banderollmaterial.​

PVC Frontlit är deras mest använda material som både har en bra slitstyrka och färgåtergivning. Materialet lämpar sig att använda både inomhus och utomhus och detta är anledningen till att detta material är populärt bland banderoller. PVC Mesh har däremot ett högre vindgenomsläpp och fungerar väldigt bra utomhus och på fasader. Slitstyrkan är otroligt hållbar och detta material kan du lita på i vått och torrt däremot så är färgåtergivningen något sämre.

Det finns även Polyester Blockout som tillverkas i tre lager, varav två av dessa lager är av PVC-material och det tredje lagret släpper inte igenom ljus. Trycket sitter på både fram och baksidan på banderollen för bästa effekt. Både färgåtergivningen och slitstyrkan är på topp. Sist men inte minst tillverkas banderoller i satin, främst för inomhusanvändning, och detta ger fantastiska färger samt glans medan slitstyrkan är sämre.​